DOLAR: 34.3 TL
EURO: 37.0 TL

YANIK, GüVEN TAZELEDi

2 yıl önce
289 kez görüntülendi

YANIK, GüVEN TAZELEDi
Reklam

Espiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yanık, güven tazeledi.
Espiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Salih Yanık, 4.kez yeniden seçildi.
Grand Karadere düğün salonunda gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Salih Yanık 260 oy alarak 4.kez güven tazeledi. Başkan Salih Yanık,seçimin ardından yaptığı konuşmada, genel kurulda kendilerini tekrar bu göreve layık gören üyelere ve seçime katılan davetlilere teşekkür etti.
Genel kurulda kendilerini tekrar bu göreve layık gören üyelere teşekkür eden Başkan Salih Yanık,Espiye Esnaf ve sanatkarlar odası seçimli genel kuruluna katılarak ben ve arkadaşlarımı tekrar bu göreve layık gören çok kıymetli odamız üyesi Esnaf arkadaşlarıma ve kardeşlerime,katılmak isteyip de mazeretlerinden dolayı katılamayan üyelerimize, Gönlü ve yüreğiyle manevide olsa yanımızda olan tüm dost ve arkadaşlarıma, seçim süreci boyunca çalışmalarından dolayı odamız personeline ayrıca genel kurulumuza uzaktan ve yakından katılan kıymetli misafirlerimize şahsım, yönetim ve denetim kurulum adına teşekkürler eder saygı sevgi ve şükranlarımı sunarım.”şeklinde konuştu.
Yanık’ın başkanlığındaki yönetim kurulu Hüseyin Çelik, Gültekin Özcan, İsmail Güngör, Mustafa Önal, Hasan Tös, Mesut Torun, Denetim kurulu ise, Fikret Kömürcü, Mehmet Torun ve Mustafa Demirci”den oluştu.(AHMET TURAN)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık