DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

TABLET DESTEĞi

3 yıl önce
242 kez görüntülendi

TABLET DESTEĞi
Reklam

“Eğitime Destek” projesi kapsamında öğrencilere tablet desteği yapıldı.
Espiye İlçesinde 30 adet tablet öğrencilere dağıtıldı.
Espiye’ de EBA’ya ulaşamayan öğrenciler için Kaymakamlık, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Milli Eğitim Müdürlüğü, katkılarıyla temin edilen 30 adet tablet öğrencilere ulaştırıldı.130 adet tablet daha öğrencilere ulaştırılacağı bildirildi.
Espiye Milli Eğitim Müdürü Ömer Karakayalı, “Öğrencilerimizin uzaktan eğitim imkanından geri kalmamaları ve eğitimde fırsat eşitliği için katkı sağlayan Kaymakamımız Taner Tengir’e, SYVD Müdürü Özlem Çal Duran’a tüm Espiye halkına şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizin nitelikli eğitimi için yoğun çaba gösteren okul yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi canı gönülden kutlarım. Çocuklarımızın aydınlık geleceği için tüm ekibimizle çalışmalarımızı durmaksızın sürdüreceğiz” dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle yüz yüze ve uzaktan sürdürülecek eğitim modelinde, öğrencilere destek olmak amacıyla 30 adet tabletin öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımı ile ilgili proje başlatmıştı. Bu kapsamda dersler de TRT EBA kanalları, dijital eğitim platformu EBA ve canlı dersler kanalıyla yürütülecektir.

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık