DOLAR: 44.0 TL
EURO: 51.1 TL

CHP İLÇE KONGRESİ’NDE AKGÜN GÜVEN TAZELEDİ!

5 ay önce
259 kez görüntülendi

CHP İLÇE KONGRESİ’NDE AKGÜN GÜVEN TAZELEDİ!
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Espiye İlçe Olağan Kongresi, parti üyeleri ve delegelerin katılımıyla Baladın Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede tek listeyle gidilen seçimlerde delegenin oyu ile mevcut ilçe Başkanı İbrahim Akgün güven tazeledi.Divan başkanlığını Yılmaz Kırmanoğlu,Nilay Patan,Sultan Karaman yaptı.

AKGÜN:“ESPİYE’DEN YÜKSELEN İRADE İLE İKTİDARI ALACAĞIZ”

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Espiye ilçe Başkanı İbrahim Akgün, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugün olduğu gibi tarihi boyunca zorlu dönemlerden geçtiğini belirterek; “İktidar baskısı bir yanda, içeride yaşanan hesaplaşmalar bir yanda… Kimi şahsi çıkarları için koltuklara tutundu, kimi makam ve mevki için partiyi yıprattı. Tehditlerle, baskılarla yol alanlar oldu. Kimileri egosuna yenildi, partimizin gücünü zayıflatmaya çalıştı. Ama biz buradaydık! Çünkü biz biliyorduk: Cumhuriyet Halk Partisi şahısların değil, halkın evidir!” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin üye sayısının hem Espiye’de hem de Türkiye’de hızla arttığını belirterek; “Biz büyürken, bir şeyi de çok net gördük: Yıllardır partiliymiş gibi konuşanlarla, yüreğinde altı oku taşıyan gerçek partilileri ayırt ettik! Ders aldık, dersimizi de verdik!” dedi.(Haber Merkezi)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık