DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

6 PUANLIK GALiBiYET

3 yıl önce
1.848 kez görüntülendi

6 PUANLIK GALiBiYET
Reklam

Altay, Ümraniyespor ve Bandırmaspor maçlarını kaybeden ve elindeki büyük avantajı kaçıran Giresunspor, final niteliği taşıyan karşılaşmada Samsunspor’u suskun ismi Traore’nin attığı gollerle mağlup etti. Çotanaklar, kötü gidişata son noktayı koyarken 3 haftadır üzdüğü Taraftarlarını bu kez sevince boğdu.
Giresunspor Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Ayhan, Yılport Samsunspor ile 6 puanlık bir maç oynadıklarını söyledi. Kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Ayhan; “Samsunspor maçı bizim için hayati önem taşıyan bir karşılaşma oldu. Kazanarak 3 maçlık galibiyet özlemine son verdik ve üzerimizdeki kara bulutları dağıttık. Bunun yanı sıra ilk iki mücadelesi verdiğimiz rakibimiz ile aramızdaki puan farkını açtık. Son 7 maçımız kaldı. Hedefimiz kalan maçlarımızda da en iyi sonuçları alarak 44 yıllık Süper Lig hayalimizi gerçeğe dönüştürmek” dedi.
STAD: Yeni 19 Mayıs
HAKEMLER: Ümit Öztürk ***, Mehmet Yıldırım ***, Özcan Sultanoğlu ***
SAMSUNSPOR: Nurullah Aslan **, Caner Arıcı **, Veli Çetin **, Savicevic ** (Dk. 76 Oğuz Gürbulak), Hamroun ** (Dk. 64 İlyas Kubilay Yavuz), Gökhan Karadeniz ** (Dk. 76 Mücahit Albayrak), Djedje **, Yasin Öztekin ** (Dk. 84 Burak Çalık), Kerem Can Akyüz **, Erkam Reşmen **, Coureur ** (Dk. 84 Guido Koçer)
GZT GİRESUNSPOR: Tolgahan Acar ***, Diarra ***, Hüsamettin Tut *** (Dk. 84 Kerem Kalafat), Mehmet Taş ***, Eren Tozlu ***, Nalepa *** (Dk. 71 Erol Can Akdağ), Balde ***, Sergen Piçinciol *** (Dk. 90 Traore), Hayrullah Bilazer ***, Uzodimma *** (Dk. 90 Milinkovic) Caner Hüseyin Bağ ***
KIRMIZI KARTLAR: Dk. 72 Kerem Can Akyüz, Dk. 79 İlyas Kubilay Yavuz, (Yılport Samsunspor)
SARI KARTLAR: Dk. 54 Caner Arıcı (Yılport Samsunspor), Dk. 90+4 Erol Can Akdağ (GZT Giresunspor)
GOLLER: Dk. 90+1 ve 90+5 Traore (GZT Giresunspor)
TFF 1. Lig 27. hafta müsabakasında lider GZT Giresunspor, deplasmanda Samsunspor’u 2-0 mağlup etti.
Yeşil-beyazlılar Traore’nin Dk. 90+1 ve 90+5’te attığı gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı. Bu sonuçla Giresunspor 3 haftalık mağlubiyet serisinden sonra adeta hayata dönerken,puanını 56’ya yükseltti.

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık