DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

19 MAYIS COŞKUSU

3 yıl önce
404 kez görüntülendi

19 MAYIS COŞKUSU
Reklam

Espiye ilçesinde Atatürk ’ü Anma, Gençlik Spor Bayramının 102. Yılı düzenlenen törenle kutlandı.
Atatürk ’ü Anma, Gençlik Spor Bayramı Espiye Hükümet Meydanında Atatürk Anıtına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Tolga Cebeci tarafından çeleğin sunumu ile başladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün önemini belirten konuşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Tolga Cebeci yaptı.
Cebeci, “ ”Bugün Mustafa Kemal Atatürk Önderliğinde başlayan kurtuluş mücadelemizi ilk adımının atıldığı 19 Mayıs 102.Yıl törenine yetişmemizin tarifsiz mutluluğu ve gururu içindeyiz. Geleceğimizin teminatı Sevgili Gençler 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun” dedi.
Törende, Liselerarası kompozisyon yarışmasında Şehit Murat Şahin Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Emine Eyice birinci, Çok Programlı Anadolu Lisesinden Emine Sağır ikinci, Şehit Murat Şahin AİH Lisesi’nden Bilge Dursunoğlu üçüncü olurken,Kulüpler arası Espiye online kickboks turnuvası’nda,1. Levent Usta Espiye Halk Eğitim spor kulübü, 2. Uğur Kabagöz 1957 Espiye spor kulübü, 3. Furkan Memiş Espiye Halk Eğitim spor kulübü dereceye girdiler.
Kickboks turnuvası birinci, ikinci ve üçüncü ye ödüllerini ilçe kaymakamı Taner Tengir, Kompozisyon yarışmasında dereceye giren birinciye, ikinciye ve üçüncüye ise ödüllerini belediye başkanı Mustafa Karadere tarafından verildi.Espiye ilçe stadında uçurtma şenliği düzenlendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenine, Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Uysal, jandarma Komutanı Üsteğmen Barış Doğan, Gençlik Spor ilçe Müdürü Tolga Cebeci, daire amirleri, kamu kurum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.
(Fikret BIYIK-Ahmet TURAN)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık