DOLAR: 34.2 TL
EURO: 37.1 TL

EGiD’DEN KONFERANS

5 yıl önce
439 kez görüntülendi

EGiD’DEN KONFERANS
Reklam

Espiye Genç İşadamları Derneği Peygamberimiz ve Gençlik konulu konferans düzenledi. Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Ulu Cami İmam Hatibi M. Ali Işık Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.
Derneğe destek verenlere, programa katılan yetkililere ve davetlilere teşekkür eden, Espiye Genç İş adamları Derneği yönetim Kurulu Başkanı Eray Tiryaki Genç İş Adamları Derneğinin kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği faaliyetler ve projeleri ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.Dört vizyon üzerinde çalışamaya başladıklarını belirten Tiryaki, derneğin 16 üyesinin bulunduğunu, 40 öğrenciye burs verdiklerini, bursların imkanlar ölçüsünde devam edeceğini kaydetti.
Konferansa konuşmacı olarak katılan Emekli Müftü Hikmet Yazıcı “Peygamberimiz ve Gençlik” Konulu konuşmasını ayet ve hadisler ışığında dinleyicilere çeşitli bilgiler aktardı.Emekli Müftü Hikmet Yazıcı, kendilerini konferansa davet eden Espiye Genç İş adamları Derneği yönetim Kurulu üyelerine, konferansa katılan yetkililere ve davetlilere teşekkür etti.Espiye Genç İşadamları Derneği tarafından Ulu Cami İmam Hatibi M. Ali Işık’a ve Emekli Müftü Hikmet Yazıcı ‘ya plaket verildi.
Selahattin Usta’nın sunumunu yaptığı Konferansa, Espiye İlçe Kaymakamı Dede Musa Baştürk, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk, ilçe Müftüsü Yavuz Koçak, İlçe Emniyet Müdürü A.Osman Hal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özkan Ardal, İGM Üyesi Şenay Doma, İyi Parti Giresun il Başkanı İbrahim Önal, MHP Espiye İlçe Başkanı Mustafa Akgün, belediye başkan aday adayları, daire amirleri, okul müdürleri, mahalle ve köy muhtarları, Espiye ve Yağlıdere’den davetliler ile vatandaşlar katıldı.(F. BIYIK)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık