DOLAR: 44.0 TL
EURO: 51.6 TL

RAMAZAN HAZIRLIKLARI TAMAM

1 hafta önce
99 kez görüntülendi

RAMAZAN HAZIRLIKLARI TAMAM
Reklam

Espiye Belediyesi, Ramazan Ayı hazırlıklarını tamamladı. Merkez mahallesi Hükümet Konağı Meydanında kurulan Ramazan çadırında ay boyunca her gün iftar yemeği ikram edilecek.İlçe genelinde fırın, pastane ve marketlere yönelik denetimler artırılırken; camilerde de abdesthaneler ve ortak kullanım noktalarında kapsamlı temizlik çalışmaları da gerçekleştirildi.
İFTAR ÇADIRLARI KURULDU, DENETİMLER ARTIRILDI
Espiye Belediyesi, yaklaşan Ramazan Ayı öncesinde ilçe genelindeki hazırlıklarını tamamladı.Kurulan Ramazan çadırlarında Ramazan ayı boyunca her gün iftar yemeği ikram edilecek. Belediye ekipleri, çadırların kurulumunu tamamlayarak düzenli ve sağlıklı hizmet için gerekli tedbirleri alırken; vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmesi amacıyla fırın, pastane ve marketlerde denetimlerini de artırdı.Espiye Belediyesi, Ramazan ayı boyunca vatandaşların iftar sofralarında bir araya gelebilmesi için Ramazan çadırının hizmete hazır hale getirdi. Belediye ekipleri tarafından çadır alanlarında gerekli kurulum çalışmaları tamamlanırken, vatandaşların iftar saatinde rahat ve düzenli bir şekilde hizmet alabilmesi için oturma düzeni ile servis alanlarına yönelik düzenlemeler yapıldı.
Kurulan iftar çadırlarında Ramazan ayı boyunca her gün iftar yemeği ikram edilerek, Ramazan ayının manevi iklimine uygun şekilde dayanışma ve paylaşma kültürünün güçlendirilmesi hedefleniyor.
CAMİLERDE RAMAZAN ÖNCESİ KAPSAMLI TEMİZLİK
Espiye Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçe genelindeki camilerde yürütülen temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı ve temiz ortamlarda gerçekleştirebilmesi amacıyla belediye ekipleri tarafından camilerin iç mekânlarında kapsamlı temizlik uygulamaları hayata geçirilirken, abdesthaneler ve ortak kullanım alanları da detaylı şekilde hijyen çalışmasından geçirildi.Çalışmalar kapsamında halı ve zemin temizliği, toz alma ve genel dezenfeksiyon işlemleri titizlikle yürütülürken, merdivenler ve lavabolar gibi yoğun kullanılan bölümlerde özenle temizlendi.(Hatun Gökçe)

Reklam
Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yukarı Çık