Elmas ninenin ördüğü çoraplar Mehmetçiğe ulaştı
Espiye ilçesine bağlı Akkaya Köyünde yaşayan 85 yaşındaki Elmas Kılıç, yaklaşan kış mevsimi öncesi Mehmetçik için çorap örmeye başladı.Malzemeleri kendi imkanlarıyla temin eden Kılıç, tamamladığı çorapları Akkaya Köy Muhtarı Selami Kılıç’a teslim etti.Muhtar Kılıç’da 30 adet el örmesi çorap ile 2 adet eldiveni Güneydoğu’da görev yapan askerlere hediye etmek üzere Espiye İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kubilay Bayındır’a teslim etti.
Elmas Kılıç, “Vatanımız sağ olsun. Askerlerimiz var olsun. Askerlerimiz vatanımızı koruyor. Sağ olsun, var olsunlar. Allah ömür verirse sağ oldukça yine örüp yine yollarım.” dedi.
Elmas Kılıç ve Muhtar Selami Akkaya’ya teşekkür eden Espiye ilçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kubilay Bayındır, “Annemiz Elmas Kılıç’ın kıymetli ellerinden öpüyoruz. Annemizin örmüş olduğu çorapları, Güneydoğu’ya en kısa sürede göndereceğiz. Allah annemizden razı olsun”dedi. (HATUN GÖKÇE)


Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış.