KOÇ,MÜDÜR BAŞYARDIMCISI OLDU

Espiye 75.Yıl ÇPAL Müdür Yardımcısı Adem KOÇ, Şehit Cengiz Sarıbaş MTAL’e müdür başyardımcısı görevine tayin oldu.   Espiye’mizin yetiştirdiği değerli eğitimcilerden olan 75.Yıl ÇPAL müdür yardımcısı Adem KOÇ, Şehit Cengiz..

KOÇ,MÜDÜR BAŞYARDIMCISI OLDU
Yayınlanma: Güncelleme: 15 views

Espiye 75.Yıl ÇPAL Müdür Yardımcısı Adem KOÇ, Şehit Cengiz Sarıbaş MTAL’e müdür başyardımcısı görevine tayin oldu.

 

Espiye’mizin yetiştirdiği değerli eğitimcilerden olan 75.Yıl ÇPAL müdür yardımcısı Adem KOÇ, Şehit Cengiz Sarıbaş MTAL’e müdür başyardımcısı olarak atandı.

Uludağ  Üniversitesi Maliye bölümünü dereceyle bitiren KOÇ, bir süre İstanbul ve Giresun’un Güce ilçelerinde  Muhasebe ve Finansman öğretmenliği yaptıktan sonra  yaklaşık 3 yıldır 75.Yıl  ÇPAL’de müdür yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.

Gerek öğretmenliğinde gerekse  yöneticiliğinde kadir şinas  kişiliği, iletişim becerisi ve yenilikçi tutumuyla hem öğrencilerinin hem de  kendisiyle teşrik-i mesaide bulunan meslektaşlarının sevgisini ve takdirini kazanmıştır.

Hoşgörülü  kişiliği, yüzünden hiç  eksilmeyen gülüşü sayesinde taraflı-tarafsız herkes tarafından sevilmeyi becerebilen  KOÇ, alanında yetkin  ve fark yaratan bir  idarecidir.

Yeni görev yeri olan Şehit Cengiz Sarıbaş MTAL’de de yenilikçi tutumu ve yeni projeleriyle  Espiye’mizin mesleki eğitimine  olumlu  katkıları olacağından şüpheniz olmasın.

Yeni  göreviyle  ilgili bir açıklama yapan KOÇ:” Bu bir bayrak yarışıdır. Önemli olan hangi makama geldiğin değil o makama ne katabildiğindir. Rabbim makamından güç alan değil makama güç katan biri olmayı nasip eylesin. Allah yeni görevimizin hakkını vermeyi nasip etsin. Şehit Cengiz Sarıbaş’ta kaliteli bir eğitim kadrosu var. Hep birlikte uyum içerisinde inşallah ilçemizde mesleki eğitim kalitesini daha da yukarıya çıkarıp, şu an ülkemizin ihtiyaç duyduğu  sektörlere nitelikli ara elaman yetiştirme gayretinde olacağız. “dedi.

Aynı zamanda  şiir ve edebiyata olan yakın ilgisi ile de tanınan KOÇ, sözlerini Yunus Emre’nin  şu güzel dizeleriyle bitirdi: “ Benim bunda kararım yok, ben bunda gitmeğe geldim. Bezirganem metaım çok, alana satmağa geldim. Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller  yapmağa geldim.”

Yöremiz Gazetesi olarak  bizler de  Adem KOÇ’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.(YGHS)

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.