Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından devlet hastane kavşağına üst geçit yapılıyor. Tirebolu ve Güce istikametinden Espiye Devlet Hastanesine muayene olmak için gelen yayaların, Karadeniz sahil yolu hastane kavşağından karşıdan karşıya güvenli..
Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından devlet hastane kavşağına üst geçit yapılıyor.
Tirebolu ve Güce istikametinden Espiye Devlet Hastanesine muayene olmak için gelen yayaların, Karadeniz sahil yolu hastane kavşağından karşıdan karşıya güvenli geçişini sağlamak için üst geçit yapılıyor.
Hastaneye muayene olmak için Karadeniz sahil yolundan bariyerler den geçmek zorunda kalan vatandaşlar, artık üst geçidin yapılmasıyla karşıdan karşıya geçerken tehlikelerden korunmuş olacaklar. (YGHS)
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.