EMNİYET’TEN ‘TAM KAPANMA’ DENETİMİ

Pandemiyle mücadele kapsamında alınan tam kapanma kararının ardından Espiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de denetimlerini artırdı. Ülkemizde Covid-19 vakalarının artış göstermesinden sonra, Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle 17 Mayıs’a kadar tam kapanmaya..

EMNİYET’TEN ‘TAM KAPANMA’ DENETİMİ
Yayınlanma: Güncelleme: 12 views

Pandemiyle mücadele kapsamında alınan tam kapanma kararının ardından Espiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de denetimlerini artırdı.
Ülkemizde Covid-19 vakalarının artış göstermesinden sonra, Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle 17 Mayıs’a kadar tam kapanmaya geçildi.
Sadece üretim sektöründe çalışanların özel izinle sokağa çıkabildiği kapanma sürecinde bütün yurt genelinde Espiye’de emniyete bağlı ekipler sıkı uygulamalar yapmaya başladı.
Pandemiyle mücadele kapsamında alınan tam kapanma kararlarının ardından Espiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gece gündüz demeden 7/24 ilçenin farklı 5 noktasında kontrol noktası kurdu.
Özellikle araçlarla seyahat eden vatandaşları durdurarak izin belgelerini inceleyen ekipler, şüphelendikleri araçları da ince aramadan geçiriyor. Yaya olarak seyahat eden vatandaşların izin kağıtlarına bakan ekipler, araçlarla ilçede devriye atarak, parklarda biriken vatandaşları da uyararak evlerine gitmeleri konusunda ikaz ediyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.