Espiye’de Hayırsever Vatandaşa, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından Takdir Belgesi Verildi. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş tarafından Espiye ‘de Mescidi Aksa Camiini yaptıran ve Mescidi Aksa Cami Yaptırma..
Espiye’de Hayırsever Vatandaşa, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından Takdir Belgesi Verildi.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş tarafından Espiye ‘de Mescidi Aksa Camiini yaptıran ve Mescidi Aksa Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ziya Ok’a takdir belgesi verildi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş adına gönderilen takdir belgesini hayır sahibi Ziya Ok’a Espiye İlçe Müftüsü Yavuz Koçak tarafından takdim edildi.
İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, yaptırdığı camiden ve bu örnek davranışından dolayı Ziya Ok ve ailesine teşekkür etti.(FİKRET BIYIK)
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.