KAYMAKAM AKIN ŞEHiT AiLESiNi ZiYARET ETTi



Espiye Kaymakamı Yusuf AKIN, Diyarbakır ili Kulp ilçesinde 2007 yılında Şehit olan Barış AYAZ’ın Güzelyurt Köyünde ikamet eden ailesini ziyaret etti.
Ziyarete Kaymakam Yusuf AKIN ile birlikte İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erden AKTAŞ, İlçe Müftüsü Yavuz KOÇAK ile Sosyal Yardımlaşma Müdürü Durmuş SAYIN katıldı.
Kaymakam Yusuf AKIN” Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler ailelerimizdir.Biz de bu emanete en iyi şeklide sahip çıkmayı kendimize şiar edindik” dedi.
Kaymakam AKIN, devlet olarak her zaman şehit yakınlarının yanlarında olduklarını ve şehidimizin ailesinin ne tür sıkıntıları olursa olsun onlar için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını vurguladı.Şehidimizin ailesi de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış.